fbpx

Politika privatnosti

Politika

Poštovani korisnici, molimo vas da pažljivo proćitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi i ne slažete se sa sadržaje i našim uslovima, molimo vas da ne koristite  ovu internet lokaciju i ne posećujete https://metalflex.rs.Maloletnim licima se zabranjuje kupovina i pružanje usluga bez pismene saglasnosti roditelja.

Zaštita privatnosti korisnika:

  • U ime Metal Flex doo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.
  • Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni https://metalflex.rs/ i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“

Zadržavanje ličnih podataka.

  • Vaši lični podaci će se koristiti za obradu vaše narudžbine, služe za poboljšanje vašeg iskustva na ovoj veb lokaciji.
  • Podaci će se koristiti za slanje informativnih mejlova vezano za našu akciju ili novu ponudu proizvoda/usluga.
  • Podaci se ni u kom slučaju ne prosleđuju trećem licu niti se koriste za deljenje na bilo kom internet portalu.
  • Trudimo se da novim hardverskim i softverskim rešenjima podignemo stepen bezbednosti zaštite podatak ali nismo odgovorni ukoliko dođe do greške od strane provajdera i trećeg lica koje nam pruža uslugu.

Podaci na sajtu.

  • Sadržaj internet sajta može sadržati netačne informacije, podatke,  zamenjene fotografije proizvoda ili štamparske greške. Izmene sadržaja u našoj internet prodavnici i prezentaciji se mogu uraditi  periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja.  Metal Flex se ne obavezuje da redovno menja ili ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu. Metal Flex doo.ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom internet sajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste. Treba da se posavetujete sa odgovarajućim stručnjakom ako Vam je potreban specifičan savet prilagođen Vašoj situaciji.

Veze i linkovi sajtova trećih lica.

  • Internet sajt može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije Metal Flex doo.Takvi linkovi se koriste isključivo da bi vama pružili što više informacija.Metal Flex ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova,veza odnosno linkova. Metal Flex ne kontroliše sadržaj, proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti Metal flex-a.

Vlasništvo sadržaja/Autorska prava

  • Metal Flex doo  zadržava sva autorska prava, kao i odobrenja brendova koje zastupa za korišćenje textova, fotografija proizvoda i logotipa.

O nama i našem poslovanju možete saznati više klikom na  OVDE

KORPA

close