fbpx

Brend Fischer sinonim je za montažne tiplove i građevinske ankere, ali i komponente za unutrašnjost automobila. „Inovativna rešenja“ je krilatica kojima se vode sve kompanije u Fischer Grupaciji kako bi svojim kupcima ponudili najbolja rešenja i najbolje proizvode.

Inspirisati ljude, stvarati prostor za odgovorno i preduzetničko razmišljanje, i dati ljudima vrednosti i alate za postizanje najboljeg: ovo su ključni faktori za uspeh porodičnog preduzeća sa sedištem u severnom Švarcvaldu.

Grupacija Fischer posluje globalno sa pristupom orijentisanim na rezultate u korist kupaca i korisnika.

„Ostati otvorenog uma za sve nove stvari, biti spreman za promene i ostati prilagodljiv i brzo reagovati, to su osnove za uspešnu budućnost“, kaže prof. Klaus Fišer: „Naši ljudi najbolje znaju šta dobro funkcioniše kod njih. radi i šta ne. Oni pokreću našu kompaniju napred razmišljajući svaki dan o tome šta bismo mogli da uradimo bolje danas nego juče”.

Fischer ankere, tiplove i inovativna instalaciona rešenja možete poručiti uz dostavu na željenu adresu. Tehničku pomoć pri odabiru montažnog materijala potražite pozivom odeljenja šrafovske robe 022/323-155  064/8659-720

fischer beograd fischer tipli

Prikaz 1–25 od 34 rezultata

KORPA

close