fbpx

Odustanak od kupovine

Ukoliko ste svojevoljno obavili kupovinu putem webprodavnice www.metalflex.rs a u međuvremenu ste se predomislili možete nam se javiti da otkažemo pripremu i slanje pošiljke. Pošaljite nam mail na online@metal-flex.com ili nam se javite putem telefona 060/3444-235  Obrada porudžbina obično traje manje od 24 časa pa je poželjno da nam se javite što pre kako bismo izbegli troškove transporta i vraćanja paketa, kao i rizike koje nosi transport robe u oba pravca.

 


Raskid ugovora o kupovini na daljinu

Ukoliko Vam je proizvod koji ste poručili preko web prodavnice, isporučen na kućnu adresu i prodaja je realizovana imate pravo da raskinete ugovor o kupovini najkasnije 14 DANA od datuma prijema paketa, bez ikakvog obrazloženja razloga za odustanak.

Zahtev za odustanak od kupovine možete uložiti putem OBRASCA ZA RASKID UGOVORA tako što ćete popunjen obrazac i proizvod vratiti na adresu prodavca Metal Flex Doo, Četvrta industrijska 15, Nova Pazova, sa napomenom “ZA ONLINE SHOP”. Po prijemu proizvod prolazi ulaznu kontrolu gde se utvrđuje poreklo proizvoda, kvantitativni sadržaj paketa, tehnička ispravnost kao i estetske karakteristike. Ukoliko je vraćeni proizvod u originalnom stanju i nema tragove korišćenja zahtev za raskidom ugovora biće odobren i sredstva će biti vraćena na broj tekućeg računa koji je naveden u obrascu.  Rok za povraćaj sredstava je 3-7 radnih dana.

 


 

Zamena za drugu veličinu ili drugi proizvod

Ukoliko Vam proizvod ne odgovara po veličini ili karakteristikama i želite da ga zamenite potrebno je da nam uputite ZAHTEV ZA ZAMENU u roku od 14 DANA od datuma prijema paketa.

Zahtev za zamenu možete uložiti putem OBRASCA ZA ZAMENU tako što ćete popunjen obrazac i proizvod vratiti na adresu prodavca Metal Flex Doo, Četvrta industrijska 15, Nova Pazova, sa napomenom “ZA ONLINE SHOP”. Po prijemu proizvod prolazi ulaznu kontrolu gde se utvrđuje poreklo proizvoda, kvantitativni sadržaj paketa, tehnička ispravnost kao i estetske karakteristike. Ukoliko je vraćeni proizvod u originalnom stanju i nema tragove korišćenja zahtev za zamenu  biće odobren i biće Vam poslat zamenski proizvod koji je naveden u obrascu.

   —————–          PRODAVAC MOŽE ODBITI ZAHTEV !        ——————–

Prodavac može odbiti zahtev kupca ukoliko nisu ispunjeni uslovi za povrat proizvoda i ukoliko se time čini šteta na teret prodavca.  Po prijemu proizvod prolazi ulaznu kontrolu gde se utvrđuje poreklo proizvoda, kvantitativni sadržaj paketa, tehnička ispravnost uređaja kao i estetske karakteristike. Ukoliko je vraćeni proizvod u originalnom stanju i nema tragove korišćenja zahtev za raskidom ili zamenom biće odobren.

 

Uslovi koje kupac mora da ispuni da bi se povrat proizvoda uvažio jeste da:

  • izrazi želju za raskidom ili zamenom najkasnije 14 dana od datuma prijema
  • organizuje bezbedan transport proizvoda na adresu prodavca
  • proizvod vrati/pošalje u originalnom stanju bez tragova korišćenja i sa svim priborom i dokumentacijom

KORPA

close