Opšti uslovi online kupovine

Strana sa informacijama je ažurirana 23.12.2020

Poštovani korisnici, molimo vas da pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. U koliko su oni za vas neprihvatljivi i ne slažete  se sa sadržajem i našim uslovima, molimo vas da ne koristite ovu internet lokaciju i ne posećujete www.metalflex.rs. Maloletnim licima se zabranjuje kupovina i pružanje usluga bez pismene saglasnosti roditelja.

Uputstvo za poručivanje pogledajte klikom na sliku. ➡️

Načini plaćanja

 • Plaćanje pouzećem, prilikom dostave (gotovinski).  Opcija plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke koju ste naveli u narudžbini). Nakon potvrde narudžbine roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru prilikom preuzimanja paketa.
 • Onlajn plaćanje platnim karticama.  Svoju narudžbinu možete platiti koristeći  Visa, Master,Maestro, Dina i/ili Amex. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Prilikom online naručivanja, odabirom plaćanja karticom, bićete preusmereni na stranicu Intesa Bance koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu, niti bilo kom zaposlenom.
 • Plaćanje preko računa firme je moguće prilikom online poručivanja, odabirom opcije  virman. Pri tom ćete u predviđeno polje uneti podatke pravnog lica za koji se kreira predračun.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja ce se vršiti u domaćoj valuti – dinar (RSD).Vaša platna kartica će biti zadužena za iznos izražen u Vašoj  lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, koji nama u trenutku transakcije nije poznat.Prilikom ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na raumevanju.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji:

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno, najsavremenije kriptografske tehnologije.   Pojmovi:

  • klikni ovde SSL protokol za detaljne informacije.
  • klikni ovde PKI sistem za detaljne informacije.

Isporuka

 • Isporuka poručenih artikala se obavlja u saradnji sa nadležnim kurirskim službama. Uobičajeno vreme za isporuku je 1-3 radna dana. Trudimo se da kupcima obezbedimo ažurnu i brzu dostavu poručenih proizvoda. Usled preopterećenja kurirske službe, rok za isporuku se može produžiti a najduže do 30 radnih dana u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.

Podaci na sajtu.

 • Sadržaj internet sajta može sadržati netačne informacije, podatke,  zamenjene fotografije proizvoda ili štamparske greške. Izmene sadržaja u našoj internet prodavnici i prezentaciji se mogu uraditi  periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja.  Metal Flex d.o.o. se ne obavezuje da redovno menja ili ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu. Metal Flex doo ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da  je https://metalflex.rs/ internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom internet sajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste. Treba da se posavetujete sa odgovarajućim stručnjakom ako Vam je potreban specifičan savet prilagođen Vašoj situaciji.

Cena

 • Sve navedene cene na sajtu su sa izraženim PDV-om.

Reklamacije

Pojednostavili smo postupak reklamacije kako bismo vam u što većoj meri olakšali kupovinu.

Napomena: Svako oštećenje robe pri transportu, neispravnost ili nedostatak nekih delova, kao kupac ste u obavezi da prijavite u roku od 24h od prijema robe. Ukoliko isporučeni proizvod ima vidljivih oštećenja (pocepanih delova ili nagnječenja…) savetujemo vam da takvu pošiljku ne preuzimate.

Reklamacije na oštećenja u transportu

 • Ukoliko ste primetili oštećenja vidljiva na pakovanju odmah ih prijavite kuriru koji vam je isporučio robu.
 • Molimo vas da pažljivo prekontrolišete isporučenu robu kako biste utvrdili da li je došlo do oštećenja samo ambalaže ili je oštećenje ambalaže prouzrokovalo oštećenja robe.
 • Napomena: Molimo vas da obavezno sačuvate originalnu ambalažu
 • Ukoliko ste ipak primili pošiljku, a kasnije ste uočili oštećenje ili ste dobili robu koju niste poručili, robu koja ne radi molim vas da nam slike oštećenja sa detaljnim opisima pošaljete na mail adresu online@metal-flex.com

Ipak sam se predomislio/la

Ukoliko ste se predomislili ili niste zadovoljni odabranim proizvodom zamenu možete izvršiti pod sledećim uslovima:

 • da je proizvod u originalnoj ambalaži
 • da nije korišćen
 • da ima svu propratnu dokumentaciju
 • da nije prošlo više od 14 dana od datuma prijema pošiljke

Vraćeni proizvod menjamo po vašem izboru:

 • za isti proizvod
 • vraćamo vam novac
 • menjamo za neki drugi proizvod uz eventualnu doplatu

Povraćaj novca

U slučaju odustanka od ugovora, kupac ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.
U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Metal Flex d.o.o
je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, Maestro,  EC/MC , Amex ,Dina ,metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice sa koje je transakcija izvršena.
Metal Flex d.o.o. je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku.
Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.
Ukoliko smo ustanovili da ste ispunili sve uslove za povraćaj robe sredstva će vam biti vraćena na isti način na koji je izvršeno plaćanje.  Rok za povraćaj sredstava je 3-7 radnih dana.

Budite slobodni da nas kontaktirate na telefon 0603444235 ili e-poštom online@metal-flex.com

U produžetku je obrazac koji treba da popunite sa potrebnim podacima kako bi ste ušli u proceduru. Formular možete dostaviti elektronski, poštom i lično.

Izjava/obrazac, o  povraćaju sredstava /raskidu ugovora možete preuzeti  klikom na    OVDE

 

KONTAKT

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili nedoumice budite slobodni da nas kontaktirate.

 • Metal Flex Doo
 • Adresa: Četvrta Industrijska br.15  22330 Nova Pazova, Srbija
 • Telefon: +381 0603444235
 • e-pošta: online@metal-flex.com