fbpx
-14%

Baštenski set SAD7132 (sto i 2 stolice)

Dostupno

Na zalihama


BASTENSKI SET STO SA DVE STOLICE

8.199,00 RSD 9.499,00 RSD

Na zalihama

Baštenska garnitura SAD7132

Otkrijte savršenu kombinaciju klasične elegancije i modernog stila sa ovim prelepim baštenskim kompletom Garden Line. Bilo da tražite udoban kutak za balkon, udobnu terasu ili atraktivnu baštu, ovaj set se savršeno uklapa u svaki otvoreni prostor.

Sto ima ploču od kaljenog stakla sa providnim mozaičkim uzorkom, što ga čini ne samo elegantnim već i izdržljivim dugi niz godina. Gusto pletenje stolica čvrsto je rastegnuto preko okvira, čineći ovaj baštenski nameštaj pogodnim ne samo za privatne bašte, već i za poslovne prostore. Zahvaljujući praktičnim stolicama, lakše je nego ikada napraviti veliki broj mesta za sedenje čak i u najmanjim prostorima.

Bilo da volite da zabavljate goste na prijatnom roštilju ili samo želite da uživate u šoljici kafe na jutarnjem suncu, ovaj baštenski nameštaj nudi idealno rešenje. Pored toga, dizajn stola i stolica je veoma praktičan, tako da ih je lako sklopiti kada se ne koriste.

Ovo je idealno za one sa ograničenim prostorom za skladištenje ili one koji žele da zaštite svoj baštenski nameštaj od klimatskih uticaja. Metalni okvir stola i stolica je veoma izdržljiv i otporan na rđu i koroziju. Godine zabave na otvorenom su zagarantovane sa ovim baštenskim kompletom.

Tehničke informacije:
veličina stola: 70 x 40 x 65 cm
veličina rama: prečnik 22 mm
5 mm kaljeno staklo
stolice su sklopive
dimenzije stolice: 42 x 44 x 84 cm
dimenzije profila sedišta: 14 x 28 mm
materijal: tekstil

Šifra proizvoda: SAD7132 Kategorija:

KORPA

close