fbpx

Bison lepak za vinil pvc 25ml (038636)

Dostupno

Na zalihama


Bison  Lepak za vinil sa folijom za reparaciju

Šifra artikla: 038636

Tuba 25ml + prozirna folija

Lepi predmete od vinila/mekog PVC-a kao što su čamci na naduvavanje, bazeni za decu, plivački pojasevi, lopte za plažu, šatori, vodeni kreveti, odeća za kišu i membrane za ribnjake/bazene.

515,00 RSD

Na zalihama

Karakteristike:

  • Prozirno
  • Vodootporno
  • Elastično

Radni uslovi: Ne koristiti na temperaturi ispod +10°C.
Primarna obrada: Po potrebi odmastite acetonom.

Upustvo za upotrebu:
Lepljenje delova koji se preklapaju: Nanesite lepak u tankom sloju po celoj površini obe strane. Pustite da se suši 5-20 minuta. Lepak treba biti suv na dodir. Vreme sušenja zavisi od vrste materijala i temperature. Spojite delove i snažno pritisnite ili nabijte. Nakon spajanja delovi su odmah zalepljeni! Kako završna snaga zavisi od pritiska, pritisnite celu površinu što jače.
Lepljenje delova koji će se duvati (čamci na naduvavanje, plivački pojasevi, lopte za plažu, itd.): Pustite da se lepak suši najmanje 6 sati pre naduvavanja.
Lepljenje poderotina i rupa: Makazama izrežite komad priloženog materijala za popravak. Komad mora biti veći od poderotine/rupe koja se popravlja. Što je komad veći, spoj je jači. Dalje sledite upute za delove koji se preklapaju.
Vreme delovanja: 5-20 minuta
Mrlje/Ostaci: Sveže mrlje uklonite acetonom.
Savet: Prilikom popravljanja poderotine, izrežite mali krug na oba kraja. Tako ćete razdeliti pritisak na poderotini i sprečiti daljnje deranje.
Vreme sušenja
Za detaljne informacije o vremenu sušenja pogledajte tehničku dokumentaciju.

BISON VINYL PLASTIC ADHESIVE 25ML

Zemlja uvoza: Holandija
Uvoznik i distributer: Bolton Srrbia

KORPA

close