fbpx

MILAN BLAGOJEVIĆ peći na drva, pelet i ugalj


Pozovite za izbor modela ALFA PLAM peći na čvrsto gorivo 0603444236

   

  Spoj vekovne tradicije, prepoznativ kvalitet i nove tehnologije stvaraju uslove za dalji razvoj i plasman naših proizvoda na novim svetskim tržištima.

  Vizija MBS-a je da u narednih pet godina postane jedan od tri najveća lidera u proizvodnji i plasmanu šporeta na čvrsto gorivo u Evropi.

  Konstantnim implementiranjem novih tehnologija čuvamo i dalje razvijamo vrednosti stvorene tokom godina poslovanja.

  Kompanija MBS neguje poslovnu politiku koja je zasnovana na odgovornosti prema potrošačima, inovativnosti ,raznovrsnom portfoliju i brendu kome potrošači veruju.

  Naš asortiman
  Osnovni asortiman prozvoda su šporeti i peći na čvrsto gorivo / električni šporeti sa najvećim međunarodnim standardima kvaliteta. Fabrika je otvorila svoj put na evropska i svetska tržišta svojim stalnim razvojem i prilagođavanjem zahtevima različitih tržišta.

  Fabrika je osnovana 1923 god. i od tada do danas je stvorila prepoznatljivi proizvođački brend tradicije i kvaliteta.

  1. Štednjaci i peći za etažno grejanje
  2. Štednjaci na čvrsto gorivo “Smederevac”
  3. Peći na čvrsto gorivo
  4. Električni i kombinovani proizvodi

  najjeftinije peći na drva; Male peći na čvrsto gorivo, Najbolje peći na drva, Peći na drva, Peći na čvrsto gorivo sa rernom, peći na čvrsto gorivo alfa plam, peć na drva alfa plam, peć na drva cena, peć na drva sa rernom peć na drva akcija, grejanje na drva, grejanje na drva iskustva, grejanje na drva u stanu, grejanje na drva ali gospodski, kamin na drva, kamin na pelet, kamin na čvrsto gorivo, moderni kamini, moderni kamini cena, moderni kamini na drva, moderni kamini u dnevnom boravku, moderni kamini srbija, moderni kamini za stan, moderni kamini na drva srbija

  Šifra proizvoda: MILAN BLAGOJEVIC Kategorija:

  Možda će vam se svideti …

  KORPA

  close