fbpx

Moment wood WP 250gr 75023

Dostupno

Na zalihama


MOMENT WOOD WP 250 GR

480,00 RSD

Na zalihama

Vodootporan lepak za drvene unutrašnje predmete izložene vlagi. Bez rastvarača, za spojeve izložene vodi – Moment Wood Waterproof je namenjen za spojeve koji treba da traju.

Pakovanje:

Kanta 5kg
Tuba 750g
Tuba 250g

Oblasti primene:

Za sve vrste drveta

Skladištenje:

Zaštitite od mraza. Temperature ispod +5o C nisu pogodne za skladištenje.

Vodootporan
Bez rastvarača
Za unutrašnju i spoljašnju upotrebu
Transparentan spoj

VIŠE OD DRVETA:
Da li ste znali da Moment Wood Waterproof lepi i slamu, papir i karton? Ili za majstorije Vaše dece? Ili za poklone u poslednji čas? Samo bacite pogled u Vašu kutiju sa alatom. Možete koristite Moment Wood Waterproof kako za teške poslove, tako i sitne kućne popravke.

BEZ UPOTREBE DRŽAČA?
Nema potrebe za brigom! Površine koje se lepe sa lepkom za drvo zahtevaju malo vremena i pritiska. Profesionalci koriste stegu, ali pogledajte oko sebe. U kući možete naći veliki broj alatki koje možete koristiti kao alternativu. Teške knjige, kanta sa vodom. Jedino što morate da se pobrinete je da je celokupna površina jednako pritisnuta.

Postarajte se da je površina čista, suva i očišćenja od masnoća. S obzirom da delovi koji se lepe moraju jednako biti pritisnuti, lepak za drvo je najbolje koristiti za ravne laminate. Moment Wood Standard je vrlo pogodan za upotrebu, budući da ostavlja transparentan spoj. Takođe pogodan i za kućne zanatske radove.

Nanesite lepak na jednu ili obe površine, ako je u pitanju zahtevnije drvo. Ne koristite previše lepka, tanak sloj je dovoljan. Koristite šphatlu da razmažete lepak jednako po celoj površini.

Izbegnite duže izlaganje vazduhu. Lepak mora i dalje biti malo vlažan kada se površine spoje.

Spojite površine koje lepite. Stega, teške knjige ili bilo koji težak predmet će biti pogodan.

Ostavite lepak da se osuši. I to je to, spremno je za korišćenje!

Šifra proizvoda: 75023 Kategorija:

5997272366314

KORPA

close