fbpx

Tesla veš mašina WF 71261M

Dostupno

Nema na zalihama


WF 71261M TESLA VES MASINA

Pošalji mi e-mail kada bude dostupan proizvod

DODATNO ISPIRANJE   Zaboravite na tragove deterdženta na odeći – opcija ponovljenog ispiranja omogućuje da veš bude u potpunosti čist i ispran. Posebno je pogodna za decu i osobe sa osetljivom kožom.

DNEVNO PRANJE: 15 MINUTA
Skraćeni program pranja, idealan za manje količine blago zaprljanog veša. Štedi struju i vaše vreme – veš je opran za samo 15 minuta.

BROJ OBRTAJA  Tesla veš mašine vam pružaju mogućnost izbora različitih brzina centrifugiranja veša u zavisnosti od vrste tkanine.

ZAŠTITA ZA DECUŽelite da predupredite dečije igranje sa veš mašinom, ili njeno slučajno aktiviranje? Child Lock je savršena opcija za ovakve situacije.

ODLOŽEN POČETAK RADA
Odložite početak rada mašine za tri, šest ili 9 sati. Mašina će u određeno vreme automatski započeti izabrani program.

ČIŠĆENJE BUBNJA
Ova opcija omogućuje sterilizaciju bubnja na temperaturi od 90 stepeni. Za još bolje rezultate, stavite u bubanj odgovarajuću količinu sredstva na bazi hlora.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
Kapacitet pranja 7 kg
Obrtaji centrifuge 1200
Dubina (cm) 40
Energetski razred D
Dimenzije Š x D x V (mm) 595 x 400 x 850
Display Da
Broj programa 23
Odloženi start Da (3/6/9 sati)
Boja Bela
Nivo buke (centrifuga) 80

Šifra proizvoda: WF 71261M Kategorija:
Težina 60 kg

Uvoznik: Comtrade Distribution Doo
Zemlja porekla: N/A
Kataloški broj:WF 71261M
Bar-kod (EAN): 8606018856718

Isporuka

Kupci Metal Flex Online prodavnice imaju mogućnost da rezervišu proizvod radi ličnog preuzimanja ili da poruče dostavu na željenu adresu.

  • PREUZIMANJE robe možete obaviti na adresi Četvrta Industrijska 15, Nova Pazova, od 7h do 20h, odnosno do 16h subotom. Proizvod koji poručite preko Online prodavnice biće rezervisan i čekaće vas u magacinu naše maloprodaje.
  • DOSTAVA proizvoda koji dimenzijama ili težinom izlaze iz okvira “standardnih” paketa podleže specijalnom cenovniku 2MD usluge transporta GABARITNE robe. Pri poručivanju gabaritnih proizvoda (bela tehnika, metalni bazen, radionička kolica) na računu će biti istaknuta cena proizvoda + troškovi dostave u iznosu od 2.500 RSD!

*VAŽNO: rok isporuke gabaritne robe je od 1 do 5 radnih dana. Isporuku obavljaju 2 kurira City Express transportne službe. Na licu mesta otvaraju ambalažu i pregledaju proizvod. Primaoc je dužan da alarmira kurire ukoliko primeti bilo kakvo trasnportno oštećenje na proizvodu.

KORPA

close