fbpx
-12%

Electrolux Usisivač bez kese (EC41 2SW)

elektroluks uredjaji
Dostupno

Na zalihama


Tip: Standardni
Skladištenje prašine: Posuda za prašinu
Materijal cevi: Hromirana
Radijus delovanja: 7 m
Zapremina kese/posude: 1.8 l
Boja: Bela
Nivo buke: 80 dB
Funkcije i karakteristike:
Mekani točkovi smanjuju buku i štite podove
Regulator snage

10.999,00 RSD 12.490,00 RSD

Na zalihama

    Usisivač bez kese: Više ne morate da brinete o tome koja kesa odgovara kom usisivaču, niti gde da ih kupujete ili smeštate. Rezervoar za prašinu i njegovi filteri su izuzetno laki za korišćenje.
    Hermetički zatvorena konstrukcija za efikasno čišćenje: Naš usisivač poseduje hermetički zatvorenu konstrukciju da bi vam pružio efikasnije čišćenje i smanjio potrošnju energije na najmanju meru. Efikasnost na više načina.
    Higijenski čistiji dom: Sistem filtracije HEPA može da filtrira do 99,99%* čestica sitne prašine, grinja i alergena veličine od 0,3 mikrona kako bi isporučio čistiji izlazni vazduh.
    Očistite više odjednom: Možete duže* usisavati pri visokim performansama, čak i kada je skoro pun, smanjuje potrebu za čestim pražnjenjem posude za prašinu. *U poređenju sa modelom AeroPerformer Cyclonic™ po pitanju performansi u slučaju zagušenja i usisne snage.
    Manje napora uz veći kapacitet: Posuda za prašinu velikog kapaciteta može akumulirati do 1,8 litara, što podrazumeva ređe pražnjenje. Oslobađanje jednim dugmetom za pažljivo odlaganje prašine, bez napora.
    Veliki točkovi za bolju stabilnost: Veliki okretni točkovi sprečavaju blokadu kretanja usisivača, što predstavlja povećanje stabilnosti pri kretanju po kući.
    Mekani točkovi: Mekani točkovi se brinu o tome da se vaši podovi ne izgrebu, ali i da prave manje buke tokom procesa čišćenja.
    Integrisane pozicije za odlaganje nastavaka za usisava: Jednostavno odlaganje nastavaka za usisavanje I u horizontalnom I u vertikalnom položaju.
    Nastavak za usisavanje mebla: Nastavak za usisavanje kauča i ostalih tekstila.

    Šifra proizvoda: EC41 2SW Kategorija: Oznaka:

    EAN: 7332543738593

    KORPA

    close