fbpx

5Five nudi širok asortiman "pametnih" proizvoda za opremanje doma. Pojednostavite život kod kuće: u kuhinji ili u kupatilu, u garaži ili podrumu, u ormanima ... Zaljubite se u modernu liniju 5Five Simply Smart proizvoda koji poboljšavaju vaš svakodnevni život!

Osnovano 1976. godine, JJA je uspešan porodični posao, sada u rukama druge generacije. Pionir u razvoju partnerstva sa Kinom od 1979. godine, JJA je zadržao svoju smelost i viziju od ranih godina.
U stalnoj evoluciji sa i za svoje klijente, kompanija nastavlja da se prilagođava i ponovo otkriva svoju stručnost svakog dana i u svim aspektima, odgovarajući na promene i razvojne ambicije svojih partnera i saradnika.

Prvobitno malo porodično preduzeće razvilo je svoje aktivnosti i evoluiralo u preduzeće srednje veličine, sve bez ugrožavanja njegovih vrednosti.

Konstantna evolucija
2001: Stvaranje Easi Logistikue-a, entiteta posvećenog logistici, uz podršku kvalifikovanog tima i najsavremenijih tehnologija, za narudžbine isporučene u optimalnim rokovima.

2007: Naše sedište se nalazi u Le Blanc-Mesnil u blizini Le Bourget-a i 10 minuta od aerodroma Charles de Gaulle. Lako dostupan, sada ima 200 zaposlenih i skoro 100.000 kvadratnih metara prodajnih salona.

2009: Easi Logistikue se iseljava.
Nova platforma od 11 hektara u blizini Amiensa.

2010: Otvaranje naše kancelarije u Kini.

25. maj 2021: za 45. godišnjicu, JJA se preselila u svoje novo sedište, idealno locirano u blizini aerodroma Bourget, odražavajući naše ambicije i imidž stručnosti.

Prikaz 1–25 od 72 rezultata

KORPA

close